RETREAT DE FEMINITATE

Comorile Feminității

13-16 Iunie | Viștișoara, jud. Brașov

Cum să atragem în viața noastră
fericirea, frumusețea și abundența pe toate planurile

Prețul EARLY BIRD expiră în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cui se adresează

Acest eveniment se adresează femeilor care doresc să se redescopere și să se reconecteze la sursa tuturor calităților lor feminine.

Este o oportunitate minunată să ne rafinăm și să ne elevăm feminitatea, să trăim o stare autentică de suroritate și prietenie și să ne conectăm sufletește într-un mod specific feminin.

Petrecem împreună un weekend prelungit, descoperind energia plantelor, simțurilor și elementelor naturii.

Vom fi împreună

Ușor accesibilă din orice parte a țării, gazda noastră va fi Pensiunea Ana, din localitatea Viștișoara, jud. Brașov. Este o locație de vis, dispusă la poalele munților Făgăraș cu împrejurimi mirifice care îți taie respirația din momentul în care pășești în acest tărâm de poveste.

Trainerii care vor susține acest retreat

Beatrice Filip

trainer de feminitate

Ana-Maria Chiric

psiholog

Din surprizele pe care vi le pregătim...

Ritualul de dimineață pentru amplificarea feminității

Vom începe fiecare zi a taberei cu tehnici de Yoga și respirație conștientă pentru armonizare și echilibrare pe toate planurile ființei noastre, tehnici secrete de vindecare și echilibrare emoțională.

Ritualuri de trezire și amplificare a feminității în care integrăm elementele naturii

Ne vom răsfăța în fiecare zi cu practici feminine ce ne vor ajuta să ne regăsim centrul, echilibrul, seninătatea și voia bună. Fiecare zi va fi dedicată unuia dintre cele 4 elemente: Pământul, Apa, Focul și Aerul.

Abundența. Bijuteriile spirituale ale Femeii Inițiate

În cadrul acestui workshop inițiatic vom afla care este atitudinea potrivită a unei femei pentru a atragere abundența pe toate planurile în viața ei. Nimic altceva nu produce in viața unei femei o transformare mai profundă și mai durabilă spre bine, fericire și prosperitate decât regăsirea esenței ei feminine divine.

Puterea intenției. Când și Cum să acționăm pentru a avea Succes

Femeile inițiate au puterea de a impregna prin intențiile lor benefice întreaga lor viață. Ceea ce o femeie trezită și conștientă își propune să realizeze, având susținerea intențiilor ferme și clare și a momentului potrivit pentru a acționa, reprezintă parte din taina Armoniei și Succesului ce îi încununează existența.

Ritualul de comuniune cu atributele unei Zeițe

Alintul, răsfățul, conexiunea intimă a inimilor vor atinge un apogeu prin participarea la acest ritual, ce ne va ridica pe culmile nebănuite ale Feminității Divine Fecunde și Abundente.

Puterea realizatoare. Focul dumnezeiesc

În cadrul acestui workshop vom descoperi împreună Tainele Focului și ne vom amplifica Voința individuală, punând-o totodată la unison cu Voința Lui Dumnezeu.

Drumeție inițiatică prin natură

Ne vom bucura împreună, trup și suflet de o Drumeție inițiatică, ce va include tehnici de respirație conștientă pentru a ne ajuta în procesul de vindecare, dobândind astfel o sănătate înfloritoare pe toate planurile ființei noastre.

Ritual de alchimizare a suferințelor

Focul de tabără în jurul căruia ne vom aduna pentru a spune povești cu tâlc, ne va reuni totodată în aspirația de a elimina și arde suferințele cu ajutorul energiei focului.

Dansul Zeiței. Somatic Movement

Ne vom conecta la energia feminină printr-un dans euforic energizant, eliminând emoțiile negative, blocajele, fricile și suferințele, recâștigând astfel o stare de bine, efervescență, o stare de euforie și fericire fără obiect.

Tehnică inițiatică: Mintea în Inimă

Acest workshop ne va ajuta să aliniem perfect două planuri foarte importante pentru noi femeile, planul emoțional și planul mental. Metoda este menită să ne ajute să ne conectăm la o stare de înțelepciune și de discernământ, totodată fiind scufundate într-o iubire blândă, tandră și protectoare.

Cei 2 „S” esențiali pentru universul feminin. Sănătate și Senzualitate

În cadrul acestui workshop veți primi o inițiere specială în puterea afrodisiacelor. O femeie abundentă, împlinită și fericită se bucură de un stil de viață afrodiziac. Vom lăsa glasul plantelor afrodiziace să ne șoptească din tainele cunoașterii ancestrale, care ne ajută să ne menținem într-o stare de sănătate înfloritoare și astfel să ne amplificăm Senzualitatea, Simțul care ne conectează cu darul Plăcerii și al Împlinirii.

Joc: Oglinzile Sufletului Feminin

Vom realizam împreună, într-o stare de deschidere, de încredere și de jucăușenie acest joc minunat prin care urmărim să identificăm acele calități care ne ajută să atragem abundența în viețile noastre. Ne vom deschide inimile și vom descoperi împreună, cu ajutorul tuturor celorlalte femei minunate Harta Puterilor Oculte Feminine.

Cu inimile deschise, ne întâlnim într-un cadru sacru, unde feminitatea abundentă este destinația spre care ne îndreptăm cu mult entuziasm și înțelepciune.  

Binecuvântate sunt momentele în care femeile se reunesc pentru a celebra frumusețea și puterea lor interioară, ce pulsează în adâncul ființei lor. 

În aceste zile de reflecție și transformare plăcută, ne desprindem de agitația lumii exterioare și pășim în lumea armoniei și abundenței interioare, unde fiecare suflare, gând, intenție devine o piatră de temelie în șlefuirea feminității proprii.

Natura ne va veghea pașii pe calea către o viață plină de abundență, care ne va îmbrățișa cu dor.  

În acest Retreat vă asigurăm că ne vom ridica din blocaje emoționale, dureri sufletești, ca păsările spre cer, explorând înălțimile feminității noastre, învățând să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem, în toată frumusețea și splendoarea noastră divină.

Bine ai venit! Această călătorie magică și profundă către redescoperirea și celebrarea feminității tale începe chiar ACUM!

Abia aștept! Vreau să mă înscriu!

Pentru doar câteva zile beneficiezi de PREȚ EARLY BIRD

Până pe 12 mai beneficiezi de peste 20% DISCOUNT din preț:

1700 1350 lei

Acest preț include: toate costurile de acces la evenimentele taberei, cazarea 3 nopți în cameră triplă și masa în regim demipensiune (mic dejun și cină).

Prețul EARLY BIRD expiră în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Transportul nu este inclus în preț!

Pentru rezervarea locului este necesară achitarea unui avans de 550 lei!

Restul sumei se achită direct la recepția pensiunii, pe 13 iunie.

Atenție! În cazul anulării rezervării, avansul nu este rambursabil!

Pentru mai multe informații, contactează-ne:

Email: contact@theodorpop.com

Telefon: 0747 342 461